miercuri, 25 iulie 2012

7 dovezi de afectiune de care tu ai nevoie

Doar un sarac poate fi atat de marinimos..

Multi oameni zambesc cand vad doi batranei tinandu-se de mana in parc ca doi tineri indragostiti. Afectiunea fizica este o parte importanta a oricarei relatii si contribuie la succesul acesteia pe termen lung.

Studiile de specialitate arata ca atingerile sunt deosebit de importante pentru bebelusi, iar semnele de afectiune fizica contribuie la dezvoltarea lor psihica si emotionala.

Intr-un fel, adultii au aceeasi nevoie de atingere din partea partenerului. Semnele de afectiune pot contribui la bunastarea unei relatii sau absenta lor poate deveni o sursa de frustrare.

Oricat de des ai spune cuvintele “Te iubesc” catre partener, o atingere tandra iti intareste spusele. Atunci cand semnele de afectiune dispar, relatia poate fi in pericol.

Exista cateva lucruri pe care le poate face orice barbat pentru a-si face iubita sa se simta mai sigura de dragostea lui.

1. Sa-si respecte cuvantul

Atunci cand spune ca face ceva, sa se tina de cuvant. Asa te va ajuta sa intelegi ca ai un partener loial langa tine.

2. Sa-ti impartaseasca gandurile lui ascunse si idealurile

Sa-ti spuna, pe nepusa masa, gandurile lui secrete, lucrurile la care viseaza sau pe care si le doreste foarte mult, nu doar atunci cand ii ceri sa vorbeasca pe acest subiect. Cu siguranta, vei fi surprinsa intr-un mod placut si te va ajuta sa intelegi ca doreste sa imparta cu tine astfel de lucruri.

3. Sa-ti trimita mesaje cand nu este langa tine

Atunci cand este departe, chiar si cand se distreaza cu prietenii (sau mai ales atunci), sa sune cateva minute sau sa-ti trimita un mesaj. Vei stii ca se gandeste la tine chiar daca nu iti este alaturi fizic.

4. Sa nu uite de contactul vizual

In special cand iesiti undeva cu prietenii sau mergeti la o petrecere, sa te priveasca cu inteles din cand in cand. Te vei simti cea mai frumoasa femeie din incapere.

5. Sa-ti arate ca te apreciaza

Sa nu se fereasca sa te complimenteze atunci cand meriti, sa-ti arate ca remarca orice mica schimbare la aspectul tau, intr-un cuvant sa-ti arate ca te apreciaza.

6. Sa te imbratiseze

Un gest mic, banal, facut doar pe jumatate sau din obisnuinta, un gest pe care il luam de cele mai multe ori ca atare…Dar acest gest mic poate face minuni mari pentru fiecare dintre noi. Lasati-va imbratisate cand simtiti nevoia. Acordati o imbratisare daca cel de langa voi are nevoie de ea. Imbratisarea este un medicament universal.

7. Sa te asculte

Ascultarea este un alt semn de afectiune ce ramane uneori neobservat. Cand asculti partenerul care iti povesteste grijile si problemele lui, ii arati disponibilitatea ta de a-i fi alaturi. Si tu ai nevoie sa fii ascultata!

Sarutul si atingerile zilnice constitutie unul dintre factorii importanti care contribuie la mentinerea unei relatii reusite, spun specialistii.

De cele mai multe ori, un gest usor prin care iti aminteste ca iti este alaturi, la bine si la rau, face cat o mie de cuvinte!

http://www.mayra.ro/relatii/drumul-spre-centru...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog