duminică, 27 iulie 2014

Vorbe intelepte

Trebuie să urci către locul în care vrei să ajungi

“Împărtăşirea bucuriilor, nu a suferinţelor, creează prietenul.”
Friedrich Nietzsche
..................................
În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

… că persoana care stă în vârful muntelui nu a ajuns acolo prin cădere. Trebuie să urci către locul în care vrei să ajungi – şi nu poţi ajunge acolo călcând peste ceilalţi. Este vorba de a urca alături de ceilalţi, unii lângă alţii sau chiar ridicând şi sprijinind pe cei de lângă tine. Eşti dispus să faci asta? Dacă da, vei ajunge în acel loc înalt şi ceilalţi vor fi fericiţi că ai ajuns acolo – lucru care te va menţine acolo.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch
......................................
“Dincolo de uşa interzisă clocoteşte viaţa morală a fiecăruia dintre noi. În odaia aceasta, în care nimeni nu poate pătrunde fără voia noastră şi a cărei uşă rămâne pentru ceilalţi cel mai adesea închisă, se desfăşoara drama fiecărei vieţi. Acolo au loc complezentele noastre cu noi, acolo îşi au sălaşul duplicităţile noastre, de acolo ne procurăm scuzele pentru tot ceea ce facem. Însă tot de acolo apare şi creşte dezgustul de noi, acolo cad măştile pe care îndeobşte le purtam, acolo are loc suplicierea noastră, judecata noastră şi, în sfârşit, tot de acolo obţinem un nou termen de graţie pentru a putea parcurge o altă bucată din drumul pe care-l mai avem în faţă.”
Gabriel Liiceanu
.............................

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că nimic nu trebuie să se întâmple imediat, în acest minut, sau “chiar acum”. Este în regulă să te opreşti pentru un minut. Doar respiră puţin. Apoi îndreaptă-te încet către tine. Şi cere Vieţii Însăşi să te conducă către cel mai bun rezultat al tău. Chiar nu ai nimic de făcut, serios, doar să te dai la o parte din calea ta. …înţelegi la ce mă refer ?
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog