luni, 1 ianuarie 2024

FESTIVALUL URSILOR DANSATORI de fapt FESTIVALUL DIAVOLILOR INSELATORI

   🙏 Iubiti credinciosi, crestin ortodocsi, sa stiti ca diavolii ii pacalesc pe oameni prin multe capcane ale iadului. Una din aceste capcane este festivalul ursilor dansatori, in fapt FESTIVALUL DIAVOLILOR AMAGITORI asa cum se intampla la Comanesti. Idolatrie: Sunt convinsi ca blanurile de urs, au puterea de a elibera sufletele. Un maaare numar de oameni care nu-l cunosc pe Dumnezeu, vin chiar si din Japonia pentru ca li se elibereaza sufletele dupa ce pun o blana de urs pe umeri, topaind draceste, (dracii ii lovesc cu nuiele peste picioare), in sunetul asurzitor al tobelor. PACALEALA DRACEASCA! 

Iata ce declara Maria: "Ma simt eiberata, ursul ne elibereaza sufletele. De cand avea 5 ani s-a alaturat cetei de ursi" . Si tot ea mai spune: "Ma conectez cu tatal meu disparut, care m-a introdus in traditie in urma cu 17 ani".  Inselatorie demonica, fiindca, nu mai putem intra in legatura cu cei care au murit: Iisus Hristos ne spune ca intre ei si noi este o prapastie de netrecut". Pentru sufletul oricarui om de pamant exista doar o singura modalitate de a-si elibera sufletul SPOVEDANIA si IMPARTASANIA la un preot crestin ortodox. 

Eliberare de ce? Eliberare de mizeria pacatelor. 

Pai daca acesti oameni nu cunosc  pe Iisus Hristos, care zice: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata! (Ioan 14:6), nu s-au botezat in numele Lui, atunci sunt PAPUSILE DRACILOR!

                                                                   Dumnezeu sa ne ierte pe toti!

                                                                        Preot Ioan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog