vineri, 13 octombrie 2023

Energia pozitivă

 


Energia pozitivă este CREATOARE, benefică. În schimb, energia negativă este DISTRUGĂTOARE, în timp are efecte nefaste asupra sănătății. În circumstanțe aparte poate chiar să omoare un om, într-un timp scurt, de ordinul zilelor. Nu degeaba există expresia "a murit de inimă rea". Să facem tot posibilul să fim pozitivi cât mai mult. În mod clar, nu vom reuși tot timpul, viața nu este ideală. Demn de menționat este faptul că energia se poate schimba rapid. De la pozitiv la negativ și invers. Acesta este, pe de o parte, un aspect bun. Poți ieși, energetic vorbind, dintr-o prăpastie relativ repede, în anumite condiții ușor accesibile pentru un om... normal.

În imagine aveți listate emoții/stări care vă atestă cât se poate de transparent ce fel de energie aveți într-un moment anume.
OPINIE PERSONALĂ: Cred că una dintre cele mai benefice energii pozitive pe care le poți avea este cea pe care ți-o induce ALTRUISMUL (GENEROZITATEA). Când dăruiești ceva cuiva, cu inimă bună, parcă îți crește sufletul. De fapt, "senzația de creștere a sufletului" cred că este cât se poate de reală. Sufletul poate crește în LUMINĂ, și o face și prin intermediul faptelor bune realizate în regim NECONDIȚIONAT, din iubire, compasiune, bunătate, bun-simț, grijă, etc., toate adevărate, nu teatrale, false. Deci, în concluzie, să facem tot posibilul să fim cât mai buni unii cu alții, cât mai des, și așa vom manifesta multă energie pozitivă și NE VOM CREȘTE SUFLETUL în lumina adevărului, având, desigur, în timp, beneficii importante pentru menținerea și chiar îmbunătățirea sănătății generale: trupești, emoționale, mentale și spirituale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog