sâmbătă, 2 februarie 2019

TU CE CREZI? CRUCEA VIETII TALE ESTE GREA?


                                                          https://babylenuta.blogspot.ro/

       Nuuuu! Bucuria mea, Nu este grea fiindca de fapt, Dumnezeu ti-o duce si sa stii ca fara El, nici n-ai putea-o ridica de jos. Tie, iti cere Dumnezeu, doar, sa nu cartesti si sa nu te razvratesti (Filipeni 2:14). Si sa spui din tot sufletul: ASA-MI TREBUIE PENTRU PACATELE MELE! DOAMNE PENTRU TOATE ITI MULTUMESC! Sa-ti duci crucea vietii cu demnitate, sus pe umeri si nu taras. Si apoi sa stii, ca fiecare om simte greutatea crucii, pe masura credintei sau a necredintei sale. Asadar, este un raport drept, corect, intre masura credinței și greutatea crucii! Cand ai credinta mare, "crucea vietii", ti se pare usoara, mai ales atunci cand privești la Fiul Omului pe Golgota! Cand nu ai credinta si traire crestin ortodoxa, "crucea vietii" ti se pare foarte grea. 

Și pe Cruce au fost doi talhari, unul de-a stanga si altul de-a dreapta Sfintei Cruci a Mantuitorului Iisus Hristos, in aceeasi osanda, in aceleasi chinuri, aceeasi povara. Unul s-au mantuit, iar celalalt s-a osandit! 


De ce? Fiindca, cel de-a dreapta a crezut, s-a smerit, si-a cerut iertare si s-a mantuit. Celalalt, cel de-a stanga Sfintei Cruci, nu a crezut si plin de mandrie, nu si-a cerut iertare si s-a osandit. In acesti doi talhari, s-au oglindit si se vor oglindi toti oamenii, pana la Infricosata Judecata. Slava lui Dumnezeu pentru toate! Amin si Aliluia!
                                                                                                                                   Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog