sâmbătă, 12 decembrie 2020

RUGACIUNEA DE DEZLEGARE DE VRAJITORIE

Pentru toti cei innodati de blesteme si vraji care se rosteste numai de catre preot:

Stapanitorule a toate, auzi-ma pe mine, nevrednicul slujitorul Tau, si dezleaga pe robii tai de toate legaturile satanei si daca este legat in cer, sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor, sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca in alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal, sau ghiare de pasare, sau prin serpi vii sau morti, sau prin pamantul mortilor, sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in ceasul asta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.
Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga sfarama si distruge acum lucrarile magiei, iar pe robii tai pazeste-i cu toti ai casei lui de toate uneltirile diavolesti.
Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si deviata-facatoriei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustieste, distruge si departeaza pentru totdeauna toate lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robii Tai.
Asa, Doamne auzi-ma pe mine, pacatosul slujitorul Tau, si pe robul Tau, toti ai casei lui, dezleaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si greselile, stiute si nestiute, pentru sfant Numele Tau, ca binecuvantat esti in veci. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog