duminică, 23 decembrie 2018

Reteta cu Tequila




Din nou , in acest an , am avut cereri cu rețeta pentru prăjitura mea de Crăciun cu Tequila ! Salvați va rog rețeta , ca eu am obosit sa o tot scriu in fiecare an !😊😋😊 ( eu intenționez sa o fac maine dimineata ) sau mai bine poimaine ...că maine e ajunul ...
Deci : 1 cana zahar , unt , 1 lingurița praf de copt , 1 cana apa , 1 lingurița sare , 1 cana de zahar brun , suc de lămâie , 4 oua mari , nuci , 1 sticla 750 g de Tequila si doua căni fructe uscate !
Mai întâi se bea un pahar de Tequila😂pentru a verifica calitatea acesteia !
Luați un castron mare si intre timp verificați din nou Tequila pentru a fi siguri ca e de cea mai înaltă calitate !
Se mixează cu mixerul untul cu zaharul ! In alt castron bateți ouăle si le amestecați cu fructele uscate ! Intre timp încercați alt pahar de Tequila pentru a va asigura ca este inca buna !
Culegeți fructele uscate de pe jos , spălați-le si puneți-le înapoi in castronul cu oua! Eventual le puteți numără sa vedeți daca sunt toate ! Daca bucăți din gresie va blochează mixerul încercați sa il deblocati cu o bormașina , șurubelnița, ce aveti la îndemâna ! Încercați din nou un pahar de Tequila ..just in case !
In continuare se adauga 2 căni de sare sau orice altceva , nu mai contează! Verificați Tequila!
Se adauga lămâia si nucile ! Adăugați si o lingurița de zahar sau ceva....Orice ați putea găsi....Nu uitați sa opriți bormașina sau sa scoateți șurubelnița din mixer ! Daca nu , adunați din nou ingredientele de pe jos ! Si evitați de data asta bucățile de gresie sparte!
Aprindeti cuptorul la 360 de grade si încercați sa nu cadeți peste el ! In cele din urma , aruncați prăjitura pe fereastra , terminați Tequila si ștergeți masa cu pisica !😂😂😂😂

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog