vineri, 27 decembrie 2019

C R A C I U N U L si BUCURIILE FALSE





Bucuria mea, sa stii ca fara Iisus Hristos, Dumnezeu, Cel care da adevarata semnificatie Sfanta Craciunului, intreaga lume nu este decat o “iesle goala”, un “crater stins”, o “imensitate de gheata” = BUCURII FALSE.

 Fericiti sunt cei care au inteles ca aceasta sarbatoare Sfanta a Craciunului, trebuie sa fie cu precadere, in suflet (adica, Post urmat de Spovedanie si Impartasanie) si apoi, si ca traditie: brad impodobit si belsug de preparate culinare... Fericiti sunt cei ce au inteles ca nici-o alta lumina nu va mai lumina vreodata pestera din Betleem! 

Pe masura ce inaintam in varsta, lista de Craciun este tot mai scurta. Si realizam ca ceea ce ne dorim cu adevarat sunt de fapt: BLANDETEA, SMERENIA, IUBIREA, RABDAREA, IERTAREA, BUNATATEA, INIMA CURATA, DREAPTA SOCOTEALA..., MANTUIREA SUFLETULUI, insa, toate acestea, nu pot fi cumparate. Important este: CAND PLANGI, cineva sa-ti vada lacrima, CAND ESTI TRIST, cineva sa-ti simta durerea, CAND ZAMBESTI, sa zambeasca si cei din jurul tau, si nu doar, CAND GRSESTI, TOATA LUMEA TE VADA. Slava intru Cei de sus, lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire! 

Va doresc: Sarbatori de iarna fericite! Craciun cu BUCURII Sfinte, PACE Sfanta si LUMINA Sfanta, in casa si in sufletul tau.
                                                                                                                     Amin si Aliluia!
                                                                                                                                         Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog