vineri, 25 septembrie 2020

SA LUAM AMINTEEE! ..


Bucuria mea, putem spune ca mare a fost Sfantul Ilie Tesviteanul, care cu putere de la Dumnezeu, a inchis cerul sa nu ploua si apoi, tot el cu puterea rugaciunii L-A DESCHIS SI A PLOUAT, dar, mare este si parintele tau duhovnic, fiindca, de la Dumnezeu are putere sa-ti dea dezlegare pacatele cu rugaciunea si ITI DESCHIDE PORTILE RAIULUI. INTREBARE:

Daca-L superi pe Dumnezeu prin pacatele tale, poti alerga la parintele tau duhovnic si prin Taina Sfintei Spovedanii, vei primi iertare, te vei impaca cu El. MINUNAT!
Dar, daca-l vei supara pe parintele tau duhovnic, cine te va mai impaca cu Dumnezeu? Asadar, sa asculti de duhovnicul tau, fiindca, nici Sfintii Ingeri din cer nu pot da dezlegare de pacatele, pentru a putea intra in Imparatia cerurilor. Pe pomelnicul tau, toata viata ta, totdeauna, sa-l treci parintele tau duhovnic, primul. In fiecare zi, sa-l pomenesti macar odata in rugaciunile tale: Doamne, Iisuse Hristoase, ma rog Tie, sa-l mantuiesti si pe parintele meu duhovnic (...). Si acum, te rog sa citesti acest minunat cuvant de invatatura al Maicii Gavrilia

- Asceta iubirii: "Nu trebuie sa uiti un lucru: cu cat progresezi in viata duhovniceasca, cu atat vei vedea ca cei nedesavarsiti vin sa te desavarseasca pe tine (te supara, te nedreptatesc, te jignesc, te clevetesc, iti fac rau...). Acesti oameni, sunt trimisi de Dumnezeu si ar trebui sa-i primesti cu drag, pentru ca fiecare dintre ei vine in Numele Lui.
Unul vine SA TE INSTRUIASCA, altul SA TE IUBEASCA, al treilea SA TE MANGAIE, al patrulea SA TE SUPERE.

Tineti minte! Totul se intampla fie pentru ca Dumnezeu ingaduie, fie pentru ca asa vrea El, pentru ca tu sa progresezi din punct de vedere spiritual”.
Asadar, toate care ti se vor intampla astazi si in fiecare zi a vietii tale, primeste-le cu incredintarea ca sunt ingaduite de Dumnezeu spre mantuirea sufletului tau! Amin si Aliluia!
Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog