vineri, 14 ianuarie 2022

DICTATURA LUI ANTIHRIST ...a început deja!



Trăim vremuri apocaliptice. Aceasta o vedem și o simțim pe pielea noastră. Tot ce se întâmplă în jurul nostru în viața noastră confirmă aceasta. Dictatura lui Antihrist, o vedem deja cum se instalează cu pași grăbiți, o simțim deja, cum suntem constrânși și rău amăgiți, pentru a primi și a accepta sistemul acesta diabolic. Creștinii care vor să rămână credincioși lui Hristos Dumnezeu vor fi marginalizați, vor fi ponegriți, vor fi urâți de toți cei care s-au supus deja sistemului și, tot răul din lumea aceasta va fi pus pe seama celor care nu vor să se supună orbește acestui sistem, și nu vor să accepte condițiile de așa-zisă supraviețuire. Fraților, cei ce vor accepta tot ce le impune sistemul, vor supraviețui doar pentru o vreme, atât, și aceasta doar ca și sclavi absoluți ai sistemului, adică ai lui Antihrist. 

Aceasta este singura cale de a supraviețui: ca fiind sclavi al lui Antihrist. Cei ce nu vor să se supună acestui sistem diabolic, vor fi urîți cu ură turbată de toate slugile lui Antihrist. Acești credincioși care vor să rămână robi ai lui Hristos Dumnezeu, au o singură cale de scăpare, o singură șansă de a fugi din calea lui Antihrist și a slugilor lui. Iată ce ne învață Sfântul Ignatie Briancianinov, cel care mai este numit ca fiind Al doilea Gură de Aur:
 
"În vremurile din urmă, pentru adevăratul creștin și adevăratul călugăr abia vor găsi un adăpost îndepărtat și necunoscut pentru ai sluji lui Dumnezeu cu oarecare libertate și a nu fi atrași de forța apostaziei și a apostaților puși în slujba satanei." ~ Ofrandă monahilor contemporani p 142.
 
Așadar frații mei, trebuie știut că, este cu neputință a rămâne în viața cetății și, totodată să nu te supui sistemului acesta diabolic. De aceea spun Sfinții Părinți cum că, scăpăm doar cu fuga, departe de viața cetății. Cei ce vor să rămână în cetate, și să-și ducă viața pe mai departe în confort și plăceri, o poate face încă o scurtă vreme cu condiția absolută să se supună orbește sistemului. Vreau să mai explic un lucru, anume că, nu mai poate fi vorba nicidecum de o "revenire la normal" sau de "viitorul" nostru sau al copiiilor noștri. Este o jalnică amăgire să crezi asemenea basme. Tot ce se întâmplă în jurul nostru, în viața cetății, dovedește clar cum că, suntem obligați să alegem: ori murim pentru Hristos, poate chiar de foame, ori trăim în continuare pentru Antihrist, ca și sclavi ai lui, supunându-ne orbește sistemului. Altă cale nu este. Cât despre o scăpare pe plan de obște este în zadar a mai vorbi. Lumea mega-inteligentă caută scăpare după a lor inteligență, și, în fapt grăbește foarte ruinarea definitivă a cetății. Dacă oamenii ar privi totul în lumina Sfintei Evanghelii ar înțelege că, scăparea cetății este cu totul alta, anume: întoarcerea întregului popor din apostazie. 

Da, dacă spui aceasta creștinilor te iau în batjocoră, numindu-te fanatic și bun de legat. Oamenii nu-L vor pe Dumnezeu, sau, dacă Îl vor pe Dumnezeu, vor să-i urmeze după reguli de ei rânduite, după părerea lor, nicidecum după cum poruncește Hristos Domnul. Așadar, vedem că, prin această nesupunere a poporului întreg față de poruncile dumnezeiești, s-a alcătuit UN NOU BABILON, adică o stare de haos, unde fiecare face cum îi tună prin cap, șutând Evanghelia și, ...uite așa s-a instalat destul de confortabil iadul pe pământ. Poate cineva dovedi că nu este adevărat?
 
Astăzi fraților, mântuirea nu mai este de obște, nu, ci ne mântuim personal, adică, scapă cine poate! Iată de ce Sfântul Ignatie Briancianinov spune că, putem scăpa de acest sistem diabolic și să rămânem robi credincioși ai lui Hristos Dumnezeu, doar fugind în pustiețăți, undeva departe de viața cetății, unde nu te pot ajunge regulile diabolice ale acestui sistem antihristic. Altă scăpare nu există. A rămâne totuși în cetate și a încerca să nu te supui sistemului este, o jalnică amăgire, o cursă cumplită. Cei care au înțeles ce vremuri trăim, au înțeles că, nu mai poate fi vorba de nici un fel de viitor al nimănui, că poveste cu "revenirea la normal" sunt basme pentru proști, și că, singura șansă de a scăpa de dictatura și sclavia lui Antihrist este, să fugim departe, departe de viața cetății, altfel ne amăgim singuri.
 
Spuneam că, cei ce se vor supune orbește acestui sistem de dragul de a mai trăi, ca și sclavi desigur, ei bine, aceștia vor supraviețui destul de greu doar pentru o vreme, deoarece, foametea care se instalează deja, va chinui în cele din urmă pe toată lumea. Spun Sfinții Părinți că, cei ce și-au vândut sufletul ascultând de Antihrist, vor suferi rău tare de foame, căci, cu cât vor mânca cu atât mai multă foame vor avea!!! Așadar, această șansă de supraviețuire cu costul vânzării sufletului este doar pentru o scurtă vreme, apoi și ei vor suferi și vor muri de foame, ...deși, au urmat și ascultat orbește de Antihrist care le-a promis numai ...MINCIUNI.

De robii care au rămas credincioși lui Dumnezeu va avea grijă Hristos Dumnezeu, iar de robii lui Antihrist, va avea grijă Antihrist, ...adică să-i chinuie cu foamea și apoi să-i piardă veșnic. Scopul lui Antihrist este: să-și vândă oamenii sufletele lor, de bunăvoie, în schimbul unor ...BASME, ...adică, promisiuni mincinoase.
 
"Atunci va plânge cumplit tot sufletul și va suspina; atunci toți vor vedea necaz nemângâiat cuprinzându-i pe dânșii noaptea și ziua, și nicăieri nu vor afla să se sature de bucate, căci cârmuitori aspri de popoare se vor pune în tot locul. Și dacă cineva va aduce cu sine pecetea tiranului pe frunte sau pe mâna dreaptă, va cumpăra puține bucate din cele ce se vor afla. Atunci vor muri pruncii la sânul maicii lor, va muri și maica deasupra pruncului ei și vor muri tatăl împreună cu femeia și cu fiii în ulițe și nu va fi cine să-i îngroape și să-i strângă în morminte." ~ Sfântul Efrem Sirul.
Iată ce ne spune Sfântul Nil Athonitul:
 
"Iar înțelesul peceții lui Antihrist este acesta: <Al meu ești, al tău sunt, de bunăvoie vii, nu de silă>. Vai și amar celor pecetluiți ()! Că o să se facă tulburare mare în lume."
 
Credința în Adevăr mântuiește, iar credința în minciună te pierde veșnic!
 
"Și toți care s-au plecat cumplitei fiare și au luat pecetea aceea, adică păgânescul chip al spurcăciunii, alergând către dânsul, vor zice lui cu durere: Dă-ne nouă să mâncăm și să bem, că toți murim de foame, cumplit strâmtorându-ne, și gonește de la noi fiarele cele înveninate. Și, neavând, ticălosul va răspunde cu multă asprime, zicând: De unde să vă dau eu vouă, o oamenilor, să mâncați și să beți? Dacă cerul nu voiește să dea pământului ploaie și pământul iarăși, nicidecum nu a dat semințe sau roade. Auzind acestea, popoarele vor plânge și se vor tângui, neavând mângâiere din pricina necazului, ci necaz peste necaz le va fi lor în chip nemângâiat, căci DE BUNĂVOIE AU CREZUT TIRANULUI. Că acela, ticălosul, nu va putea nici luiși să-și ajute; deci cum pe dânșii îi va milui? În acele zile va fi nevoie mare din necazul cel mult al balaurului, și din frică, și din cutremur, și din vuietul mării, și din foame, și din sete, și din mușcările fiarelor. Și toți cei ce vor lua pecetea lui Antihrist și se vor închina lui ca Dumnezeului Celui Bun, nu vor avea nici o parte întru Împărăția lui Hristos, ci împreună cu balaurul se vor arde în gheenă."
~ Sfântul Efrem Sirul - Apostazia și Antihristul. p 238.
"Dacă are cineva urechi, să audă!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog