vineri, 14 ianuarie 2022

EEXAMINARE NU EXISTA!



Bucuria mea, sa stii ca vrajmasul diavol, stie foarte bine sa se ascunda in spatele patimilor si slabiciunilor noastre. Cu ajutorul lui Dumnezeu trebuie sa luptam, prin POST, RUGACIUNE, SPOVEDANIE, IMPARTASANIE, sa ne biruim pe noi insine, sa ne eliberam de toate patimile care ne despart de viata vesnica, de mantuirea sufletelor noastre. Si atunci:

"De ce tanjim dupa averi si lucruri,
Cand viata e facuta sa te bucuri?
De ce traim in graba si-n zadar,
Cand maine poate nu-i in calendar".

Sfantul Parinte, Paisie Aghioritul, spune asa: “Cata vreme traieste omul, are multa treaba de facut pentru imbunatatirea sufletului lui si va da multe examene duhovnicesti, insa, daca moare si nu a luat examenul final, a pierdut mantuirea, iar REEXAMINARE NU EXISTA!

Dumnezeu se ingrijeste de noi mai intai pentru viata cealalta si dupa aceea pentru aceasta”. Minunat este cuvantul de invatatura al Sfantului Parinte, Iustin Popovici: “Orice PACAT, constituie O CEDARE, orice PATIMA, inseamna O TRADARE si orice RAUTATE, dovedeste O INFRANGERE”. Sfantul Parinte, Serafim de Sarov, zice: “Dobandeste pacea sufletului tau, astfel incat, niciodata SA NU TE SUPERI si NICI SA SUPERI pe cineva”.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!

Amin si Aliluia!

🛎.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog