vineri, 14 ianuarie 2022

PECETLUIRE CU SEMNUL FIAREI?

 

VACCIN SAU PECETLUIRE CU SEMNUL FIAREI?
Iată o întrebare pe care și-o pune orice creștin. A început vaccinarea oamenilor și, creștinii adevărați știu cum că, Sfânta și Dumnezeiasca Evanghelie ne atrage serios atenția asupra acestui fapt. În multitudinea de vaccinuri apărute, trebuie să lămurim, care dintre ele este în fapt, pecetluire cu semnul lui Antihrist?
"Și ea (fiara) îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă SAU pe frunte,
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
Aici este înțelepciunea: Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei, căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase." (Apoc 13,16-18).
Așadar, din învățătura Sfintei Evanghelii, înțelegem că Antihrist, adică fiara, va sili pe toți oamenii să-și pun semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, și fără acest semn nu vor putea oamenii cumpăra sau vinde, nu vor putea face mai nimic. Ceea ce numește Evanghelia ca fiind semn, ori semnul fiarei, ori pecetluire cu semnul fiarei, este în fapt, vaccinul pe care Antihrist îl va da întregii omeniri, silindu-o să se vaccineze pe mâna dreaptă sau pe frunte. Așadar, VACCINUL ESTE SEMNUL fiarei. Acest vaccin al lui Antihrist, NU ESTE un vaccin clasic, adică o fiolă cu ser, și pe care ți-l injectează cu seringa. Nu este deloc așa, ci va fi un plasture care se va pune pe frunte sau pe mâna dreaptă, lăsând imprimat sub piele un tatuaj electronic sub o anume formă, ...adică 666!!! Așadar, doar acest vaccin în formă de plasture, care se va pune pe mâna dreaptă sau pe frunte, este în fapt semnul fiarei, este închinare înaintea fiarei Antihrist, este lepădare de Dumnezeu, ...nicidecum un vaccin clasic, care este și el destul de dăunător.
A sili înseamnă a constrânge. Antihrist nu va pecetlui pe nimeni obligat, forțat, împotriva voii lui, CATEGORIC NU, asta trebuie să o știm și să o știm bine. O pecetluire obligatorie, adică fără voia noastră, nu mai poate fi socotită lepădare de Dumnezeu, și satana știe asta. De aceea, Antihrist și slugile lui vor recurge la viclenie, adică, nu ne obligă să primim vaccinul, adică semnul fiarei, dar în schimb, vom fi scoși în afara societății ca fiind răzvrătitori, un factor de risc, și purtători de viruși asimtomatici, ...asta ca să vedeți până unde merge prostia omenească.
Încă un aspect foarte important este faptul că, Antihrist și slugile lui vor face toate acestea folosindu-se de multă minciună și viclenie.
"Și de aceea Dumnezeu le trimite O LUCRARE DE AMĂGIRE, ca ei să creadă MINCIUNII,
Ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut ADEVĂRUL, ci le-a plăcut NEDREPTATEA." (2Tes 2,11-12).
Prin îngăduința lui Dumnezeu, Antihrist VA AMĂGI ÎNTREAGA OMENIRE prin așa-zisul vaccin care, se va pune pe mâna dreaptă sau pe frunte. Acela nu va fi deloc un vaccin adevărat ci, doar "o lucrare de amăgire", adică semnul fiarei, ...așa va amăgi Antihrist toată omenirea pentru a se pecetlui, spunându-le cum că, le dă un "vaccin" cu care trebuie toți să se vaccineze, pe mâna dreaptă sau pe frunte. Apoi, după ce omenirea întreagă va primi semnul fiarei pe mâna dreaptă sau pe frunte, se vor înbolnăvi cu o bubă rea și ucigătoare.
"Și s-a dus cel dintâi (înger) și a vărsat cupa lui pe pământ. Și o bubă rea și ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul și care se închinau chipului fiarei." (Apoc 16,2).
Iată fraților, cum Sfânta Evanghelie demască viclenia lui Antihrist, cum că, ceea ce el va da oamenilor ca fiind drept vaccin, nu va fi deloc un vaccin adevărat, ...ci doar pecetluire cu semnul fiarei. Dovada stă în faptul că, se vor înbolnăvi doar cei ce se vor vaccina, adică cei care vor primi semnul fiarei, nicidecum cei care nu se vor vaccina.
În perioada de început a vaccinării, cu acel așa-zis vaccin sub formă de plasture, oamenii vor fi destul de șovăitori, îndoielnici. Dar satana nu e prost, și va face în așa fel, încât, cei ce se vor vaccina, se vor face sănătoși imediat chiar. Știți de ce? Ca să fie dați drept exemplu pentru cei nehotărâți. Și odată ce satana a dobândit sufletele lor, prin primirea semnului fiarei, boala nu-și mai are rostul, ea a servit doar ca pretext. Fraților, satana este foarte viclean, la fel este și Antihrist cu toate slugile lui.
Acesta este testul pe care va trebui să-l dea orice suflet de pe pământ, ...este un examen dat pentru a dobândi viață veșnică sau pierzanie veșnică. Cei care vor accepta să fie vaccinați cu acel vaccin în formă de plasture, pe mâna dreaptă sau pe frunte, se vor lepăda de Domnul Dumnezeu, ...căci este închinare înaintea fiarei.
"Și fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua, nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei.
Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința în Iisus." (Apoc14,11-12).
"Pocăiți-vă și credeți în Evanghelie". (Mc 1,16) ...amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog