miercuri, 1 mai 2013

Florile de primavara sunt purtatoarele unor mesaje codificate.



Ghiocelul

Este simbolul gingasiei, fragilitatii, puritatii, neprihanirii, inocentei, naivitatii. Anunta primii fiori de iubire din sufletul persoanei care ii ofera. Oferiti de colegi sau amici, indica disponibilitatea acestora de a fi prieteni adevarati, la nevoie. In zilele ce vor urma, vei primi vesti importante de la persoanele dragi.

Zambila alba





Spune ca cel care o ofera se gandeste si se roaga pentru tine, te rasfata si te crede dragalasa; zambila roz e o invitatie la joaca si la aventura; zambila violet marturiseste ca persoana care o ofera e mandra de tine; zambila galbena te anunta ca ai in fata ta o persoana sincera, vesela, prietenoasa; zambila rosie e semn ca cineva iti cere iertare.

Citeste si: Ce semnificatie au florile pe care le-ai primit?

Laleaua rosie


Spune "crede-ma ca te iubesc", cea alba este simbolul dragostei curate, renumelui si consideratiei. Atentie cui oferi lalele galbene, caci prevestesc o dragoste fara speranta! In schimb, laleaua roz sau rosie este simbolul gloriei, dar si al supunerii in iubire. Laleaua neagra simbolizeaza o dragoste platonica, fraterna. Laleaua oferita de un barbat tanar sugereaza faptul ca acesta se considera un amant perfect.

Floarea de "nu-ma-uita" (myosotis)
Este simbolul iubirii adevarate, implinirii, fidelitatii. Sufletul celui care iti ofera o astfel de floare iti marturiseste ca se inchina in fata ta, ca se lasa modelat de mainile tale. Anunta statornicie si idealism afectiv si emotional.

 10 flori care fac minuni

Narcisa alba

Indica vanitate, chibzuinta, respect, stabilitate afectiva sau egoism. Oferita de tineri, iti va sopti "cat esti de dulce", de sensibila, de misterioasa si cum "nu pot sa-si dezlipeasca ochii de la tine". Narcisa galbena iti marturiseste o dragoste neimpartasita, timiditatea celuilalt de a-si declara iubirea sau gelozie ascunsa.

Vioreaua


Este simbolul modestiei, timiditatii, meditatiei, voiosiei. E floarea amicitiei si e un dar excelent pentru colegele de scoala, de birou, de munca. Nu are mesaj erotic, astfel incat poate fi oferita de o femeie unei alte femei. Cel sau cea care ofera un buchet de viorele se considera a fi o persoana, in care poti avea incredere.

 Topul plantelor de apartament

Lacramioara (margaritarul)


Este simbolul sansei, dorintei de a reusi prin forte proprii. E un talisman aducator de noroc, de aceea iti recomand ca in a doua sau in a treia zi de la primire sa usuci prin presare o floare din buchet, pe care sa o pastrezi intr-un colt de taina. "Eu aduc fericirea" este mesajul criptat soptit deopotriva de cei doi: complicea si mesagerul.

Brandusele galbene

Iti soptesc ca cei care le ofera au mare nevoie de tine. Cele albastre indica faptul ca cineva doreste sa te cunoasca, sa comunice cu tine si te roaga sa accepti propunerea de a va intalni.

Toporasii

Sunt mesagerii unei persoane ce spune ca dragostea ei este dincolo de cuvinte, iar sentimentele ii sunt de nezdruncinat. O coronita impletita din toporasi albi si indigo, oferita de un tanar iubitei sale, este o cerere de logodna sau in casatorie.

Sursa ,FEMEIA.ro !http://ro.stiri.yahoo.com/secretul-florilor-pr...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog