joi, 5 ianuarie 2023

RETETA DUHOVNICEASCĂ...


            Bucuria mea, cand te trezesti dimineata, incearca sa servesti o ceasca plina cu RUGĂCIUNILE DIMINETII, apoi o farfurie de ZAMBETE si nu uita sa iei la pachet termosul plin cu IUBIRE SFANTĂ (altruista, adica dezinteresata). 

In timpul zilei, asa cum unii tineri mesteca vreme indelungata guma de mestecat, tu sa mesteci SMERENIE, RĂBDARE si IUBIRE PENTRU TOTI. La pranz, merge foarte bine MILOSTENIA, caci este usoara la stomac, iar cand crezi ca ai obosit, sa tragi in piept AERUL CREDINTEI si al NĂDEJDII de mantuire si de purtare de grija a lui Dumnezeu. Termosul cu IUBIRE SFANTĂ, sa-l porti in permanenta pentru a nu obosi.

     La masa de seara, nu uita de rugaciunea "TATĂL NOSTRU". Apoi, sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru tot ce ai mancat! Este minunat sa adormi spunand: IISUSE, IISUSE, IARTĂ-MĂ, IISUSE!, iar cand te scoli dimineata, sa spui aceeasi rugaciune: IISUSE, IISUSE, IARTĂ-MĂ, IISUSE!, si apoi sa bei putina AGHIASMĂ MICĂ si sa mananci ANAFURĂ.

 Iar in fiecare seara sa spui RUGĂCIUNILE DE SEARĂ. Asa se cuvine sa ai, UN PROGRAM DE VIATĂ DUHOVNICEASCĂ, daca vrei sa-ti mantuiesti sufletul: TOATĂ VIATA NOASTĂ LUI HRISTOS DUMNEZEU SA O DĂM! 

                                                                                                                      Amin si Aliluia!

                                                                                                                                   Preot Ioan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog