miercuri, 24 iulie 2024

* Timpul de aur *



* Timpul de aur *

Unii dintre noi am ajuns deja la vârsta de aur (fiind peste 66 de ani), alții nu, dar toată lumea ar trebui să citească asta!

1. Acum este momentul să profitați de economiile amânate. Bucurați-vă. Ele nu ar trebui păstrate pentru cei care, poate, habar n-au ce ați sacrificat pentru asta. Nu este nimic mai rău decât să lasati acești bani unui ginere, fiică sau rudă cu planuri mari pentru ceea ce ati economisit.

2. Nu va mai faceti griji pentru situația financiară a copiilor sau nepoților, nu va rusinati să cheltuiti banii pentru Dvs! Ati susținut copiii mulți ani, i-ati învățat multe și le-ati dat adăpost. Acum este rândul lor să înceapă singuri să castige.

3. Nu va supraîncărcati. Este ușor să te îmbolnăvești, dar mult mai greu să te menții sănătos. Păstrați-vă în formă, consultați medici, obțineți informații despre ce să faceți pentru a rămâne sănătoși.

4. Nu va faceti griji pentru lucrurile mărunte! Ati experimentat deja atât de multe în viața; vă puteți aminti o mulțime de lucruri bune, vă puteți aminti și lucruri rele. Nu lăsați povara trecutului să vă stea în cale astăzi și în viitor. Simțiți frumusețea prezentului!

5. Indiferent de vârstă, iubiti viața. 💓

6. Mandriti-va cu Dvs – în interior și în exterior. Nu încetati să mergeti la frizer, coafor, cosmetician, dentist, cumpărati-va parfumul preferat. Dacă sunteti ingrijit din exterior, atunci un sentiment de respect de sine și putere se naște din interior.

7. Fiti mereu la curent cu cele mai recente evolutii. Citiți, urmăriți știrile. Păstrati legătura cu vechile cunoștințe, acest lucru este important la vârsta Dvs.

8. Unii înfloresc la bătrânețe, altii învechesc. Viața este prea scurtă ca să o irositi. Petreceți-vă viața în compania oamenilor pozitivi, veseli - și viața va fi mult mai plăcută.

9. Rezistati tentației de a trăi cu copiii sau nepoții. Desigur, este plăcut să trăiești înconjurat de rude iubitoare, dar fiecare dintre noi are dreptul la propriul spațiu personal. Au nevoie și ei.

10. Nu renuntati la hobby-urile Dvs. Dacă nu le aveti, creati-va aceste obiceiuri.

11. Râdeti. Radeti mult. Din orice motiv. Țineti minte - aveti noroc. Ati reușit să trăiti o viață lungă. Mulți pur și simplu nu ajung la aceasta vârstă. Și ati reușit, așa că distrati-va! Încercati să vedeti partea amuzantă a oricărei situații!

12. Nu acordați atenție la ceea ce se vorbeste despre Dvs, cu atât mai puțin la ceea ce s-ar putea crede despre Dvs. O vor face oricum, iar Dvs sunteti mândru de Dvs și de viața Dvs. Lasati-i să discute, nu ar trebui sa va faceti griji din aceasta pricina. Ei nu știu prin ce ati trecut, ei nu știu ce știti Dvs.

A sosit momentul să ne bucurăm de pace, de o lume a fericirii.

💓ȘI ȚINETI minte: „VIAȚA ESTE PREA SCURTĂ PENTRU A BEA VIN RĂU!” 💓

Trimite acest mesaj omului bun al epocii de aur. Fac asta chiar acum. Vei vedea câte răspunsuri primești. Îngerii spun: în seara asta două lucruri care te îngrijorează foarte mult vor fi din nou bine. Te vei simți mai bine dimineața.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog