joi, 16 martie 2023

SFATURILE MEDICULUI PENTRU FEMEI..


1. 1. NU trebuie să termini toate treburile casnice într-o zi. Cei care au făcut sunt stresați și unii sunt deja îngropați.

2. FĂ-ȚI timp să te odihnești, nu e păcat să stai, să pui picioarele pe masă și să mănânci ceva ce îți place.

Trei. DORMIȚI dacă este necesar ca durerea de cap să treacă. Cei care refuză să-și ia concedii, să plece, să-și facă timp liber sau să se odihnească, familiile lor le vor duce dorul pentru că au plecat prematur în călătoria fără întoarcere.

Patru. NU mai luați sedative de somn, vă distrugeți creierul și organele. La un moment dat vei începe să uiți lucruri. Relaxează-ți creierul, fă-ți mai puține griji, ieși la plimbare, râzi, zâmbește mai mult, toate vor trece în timp.

Cinci. STAȚI uneori, în afara casei în liniște, de unul singur; nu spune nimic, respiră aer curat calm, nu vă grăbiți.

6 ani. Stai în fața oglinzii tale, zâmbește pentru tine, care aprinde o aură pozitivă în jurul tău, ca să poți străluci cu propria ta lumină.

7 ani. DU-TE să-ți iei o gustare sau o băutură. Doar fă ceva pentru tine chiar dacă partenerul tău nu o face pentru tine.. fă-o singur, ca să poți descărca lucrurile din capul tău.
Opt ani. OBȚINE electrocasnicele necesare pentru a-ți ușura munca și a evita 
stresul, deoarece este cel mai mare ucigaș tăcut de femei.

Nouă. SPUNE când nu te simți bine, fă ceva în privința asta, mergi la centrul de sănătate, la spital sau cheamă un medic din apropiere, nu sta să aștepți să-ți cumpere cineva medicamente, poate se întoarce târziu și viața ta contează.

Zece ani. CONTROLEAZĂ-ȚI PRESIUNEA SÂNGELULUI ȘI NIVELUL DE ZAHĂR Ocazional, indiferent dacă ești bolnav sau nu. Făcând asta a salvat atât de multe femei în trecut. Ai încredere în acest sfat bun pe care ți-l dau și dă-ți valoarea pe care o meriți, iubește-te și ai grijă de tine, ești o femeie grozavă și nu uita că ești uimitoare.

Sursa: internet


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog