duminică, 6 mai 2012

Cel mai destept copil din lume este de origine romana

2 zile in urma la 22:54
Cel mai destept copil din lume este de origine romana

De cand sunt pe netlog incerc sa aduc arta in casa oamenilor,sa arat ce nu se poate vedea.
Incerc sa arat ce inseamna a avea o conduita religioasa si mai sus de toate declar de fiecare data ca meseria mea este de a fi ROMAN(a spus-o Petre Tutea inaintea mea)
De multe ori am fost aratat cu degetul cand indemnam la calm si nu la revolutie,demonstrand ca suntem un popor civilizat plin de talente.
Una peste alta contrar cursului de pe netlog am incercat sa arat ca suntem unici ca natie si trebuie sa ne mandrim cu mostenirea noastra genetica,indiferent ce crede occidentul despre noi ,in mare masura datorita minoritatii tiganilor.
Ei bine astazi sunt mandru de a va arata ca munca mea de pana acum nu a fost in van,are suport ,.
Va rog cititi ce urmeaza.

Anthony Popa Urria, un copil canadian de origine romana, a fost acceptat in Mensa, societatea persoanelor cu un coeficient de inteligenta ridicat.



La numai 2 ani si 9 luni, baietelul canadian de origine romana, vorbeste engleza, spaniola si romana, poate spune alfabetul invers, citeste, numara pana la 1.000 si stie toate planetele din sistemul nostru solar.

Coeficientul de inteligenta al micutului Anthony Popa Urria a fost estimat la 154, comparabil cu Albert Einstein si Stephen Hawking, scrie evz.ro.

Parintii au decis atunci sa il duca la un specialist din Londra, pentru a-i afla IQ-ul. Rezultatul a fost uimitor: 154, in conditiile in care nivelul mediu de inteligenta al unui adult este de 100.



În Canada, doar 10 copii sub 10 ani sunt înscrişi în Mensa. Cel mai tânăr, după Anthony Popa, are 5 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog