marți, 22 mai 2012

INFORMAŢIE DE ULTIMĂ ORĂ - "JOS CĂPUŞA, DOMNILOR!

Invazie de căpuşe în... calculatoare...

După cum ştim, căpuşele sunt un grup de artropode parazite din clasa arahnidelor care parazitează vertebratele, se hrănesc cu sângele lor şi pot transmite, în unele cazuri, boli infecţioase.
O informaţie de ultimă oră, furnizată de o sursă care a dorit să-şi păstreze anonimatul, anunţă că aceste insecte parazite, nu mai vor să populeze suprafaţa corpului biped sau patruped, ci vor să migreze. În cel mai scurt timp vor porni o campanie... (dar nu de alegeri), ci una de invadare a... calculatoarelor. În acelaşi timp, sursa sfătuieşte pe toţi deţinătorii de computere:
- să apeleze cu încredere la Trojan.JS.Injector.A, Win32.Gattman.A, pentru că, mai bine un calculator virusat, decât unul "devorat" de căpuşe.
- să lase de-o parte grijile lumeşti - copii, datorii, campanii electorale, emisiuni politice, ordini şi dezordini) şi să-şi îndrepte întreaga atenţie asupra pornirii unei campanii anti-căpuşe;
- să nu răspundă provocărilor artropodelor parazite, lăsându-şi nesupravegheate calculatoarele.
De asemenea, sursa precizează că s-a instituit de urgenţă Organizaţia Mondială de Luptă Împotriva Căpuşelor din Calculatoare (OMLIPC), care-şi propune, în următorii 2 ani, reducerea cu 70 a numărului mondial de căpuşe care invadează computerele, iar în 2016, reducerea cu sută la sută a numărului mondial de căpuşe, computere, patrupezi şi bipezi.
Totodată, sursa informează că, duminică, 27 mai 2012, sub sloganul "JOS CĂPUŞA, DOMNILOR!", Organizaţia Mondială de Luptă Împotriva Căpuşelor din Calculatoare - OMLIPC - organizează un miting internaţional de protest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog